Mette Køhlert

Mobirise Website Builder

Mette Køhlert
Ejer og udviklingskonsulent

Efter mange år indenfor det socialpædagogiske felt samt i konsulentbranchen, valgte jeg i 2017 at starte op som selvstændig. Nu hjælper jeg virksomheder og organisationer med at skabe en effektfuld praksis gennem filosofisk omsorg, tænkning og bevægelse.

Jeg er bla. uddannet cand.mag. i anvendt filosofi og mit udgangspunkt er eksistensfilosofien, som ligger som grundbevægelse for min tankegang og handlinger.

Jeg tror grundlæggende på, at vi må sætte det menneskelige, dialogen og nærværet i centrum, for at kunne bygge og bevare et samfund, som er bæredygtigt og bevægeligt frem imod det som kaldes på, både indefra og udefra.

Min vision er at understøtte menneskelig bæredygtighed i virksomheder og organisationer, hvor handlinger udspringer fra en etisk, effektfuld, levende og faglig funderet praksis, da mine erfaringer viser, at dette også er økonomisk bæredygtigt.

Min kundegruppe er bred og jeg har erfaringer med både ledelses- og medarbejderudvikling. I mit arbejde tager jeg altid udgangspunkt i de levede erfaringer fra praksis, da det er her nye indsigter og forståelser skal gøre en forskel.

Jeg har ingen hyldevarer, da en af mine grundlæggende værdier er, at mit arbejde skal gøre en forskel for den specifikke kunde. Jeg arbejder ud fra devisen om, at dialog, nærvær og indsigt er udgangspunktet for et godt samarbejde. Derfor skræddersyr jeg det enkelte forløb efter et fysisk møde sammen med kunden, hvor behovet afdækkes. 

E-mail

mette@reconnect-mk.dk

Sociale medier
Telefon
  • +45 28 96 45 38
Adresse
  • ReConnect
  • Kantorparken 73, stth
  • 8240 Risskov

HTML Code Generator