Det effektfulde menneske i praksis

- Filosofisk dialog, coaching og sparring 
for mindre grupper eller individuelt 

At tænke og undre sig med udgangspunkt i filosofisk omsorg vil sige, at vi har en opmærksomhed på livsforståelser, værdier, meninger og synsninger. Som ’dialogpartner’ holder jeg dialogen på sporet og er samtidig medspillende i dialogen.

Med udgangspunkt i din levede erfaring, sætter vi spørgsmål ved og reflekterer over, hvad de ’tagetforgivetheder’, vaner og værdier, som viser sig i samtalen, gør for dig.

Denne tænkning fordrer en bevægelse, som både opleves indeni dig som menneske, men også udkrystalliserer sig i handlinger i den omkringliggende verden. Filosofisk refleksion og undren vækker og frisætter os fra vanetænkning og rutiner, hvilket gør, at du kan bevæge dig, bevæge andre og leve mere frit og i overensstemmelse med, hvad der kaldes på.

Jeg tilbyder dialoger, hvor vi igennem et øjeblik af langsommelighed og nærvær, går et spadestik dybere i dialogen, for derefter at kunne skabe bevægelse og handle effektfuldt og målrettet. Vi vil være undersøgende og nysgerrige – uden af være fordømmende – på dine livsopfattelser og erfaringer, for dermed at skabe den bevægelse, som frisætter dig til at kunne handle effektfuldt.

Dialogen er hverken højtragende eller virkelighedsfjern, da den altid tager udgangspunkt i dine levede erfaringer samt dine ønsker for fremtiden. 

Du vil opleve:

  • At vi åbent stiller spørgsmål ved 'tagetforgivetheder', vaner og forståelser i livet, hvilket skaber bevægelse i dig, bevæger dig samt muliggør dine bevægelser i verden omkring dig.
  • At vi skaber en modpol til det hurtige og (ind-)effektive, hvor langsommelighed, nærvær og bevægelse er med til at skabe effektfulde handlinger.
  • Dialogen frisætter dig til at kunne handle effektfuldt, etisk og i overensstemmelse med dine værdier og hvad der kaldes på.
  • At genfinde glæden, det meningsfulde og din handlekraft i dig som menneske: som leder, medarbejder eller privatperson.
  • Et samtalerum, hvor vi sammen muliggør overensstemmelse mellem tanker og handling.
  • At du efter samtalen har fået ny indsigt og en bevægelighed, således at du kan handle mere frit og effektfuld.

Jeg tilbyder dialoger til ledere og medarbejdere i virksomheder samt til private. Jeg arbejder både 1:1 og/eller i grupper. Jeg kommer gerne til dig/jer, eller vi kan snakke virtuelt eller på telefonen. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Priser

Privatpersoner

3 samtaler à 60 minutter: 3.600 kr.
5 samtaler à 60 minutter: 5.500 kr.

Kontakt mig for en aftale eller hvis du har spørgsmål. Jeg vil typisk kunne tilbyde dig en samtale i løbet af 1-2 uger. 

Virksomheder

Individuel coaching af ledere og medarbejdere:

3 samtaler à 60 minutter: 4.500 kr. ex. moms
5 samtaler à 60 minutter: 7.000 kr. ex. moms

Klippekort: 30 klip à 60 minutter: 36.000 kr. ex. moms.
Klippekortet er fleksibelt og kan bruges til individuelle samtaler med flere medarbejdere og/eller workshops mv.
 
Jeg arbejder ikke med ”faste hyldevarer”, men med en grundlæggende værdi om, at samarbejdet skal skabe værdi for den specifikke kunde. Kontakt mig derfor gerne, så strikker vi forløbet sammen, så det passer til jeres behov. 

”Mette har coachet mig som politisk kandidat i forhold til, hvordan jeg får mere overskud og mindre stress i kampagneprocessen. Her har jeg, bl.a. gennem visualiseringsøvelser, fået et klart syn på, hvordan jeg får ro, overblik og overskud i situationer, hvor jeg bliver presset. Mettes coaching har gjort mig mere rolig, afslappet og fokuseret når jeg står i situationer, hvor jeg tidligere har været meget stresset og nervøs. Jeg har fået et rigtigt godt afsæt til min valgkampagne.”

Claus Thomasbjerg, politiker 

Jeg har haft adskillelige coachforløb med Mette igennem flere end 10 år, og det er en stor tryghed at vide, at Mette er der, hvis jeg får brug for sparring og vejvisning igen. Andet kan jeg ikke forestille mig.

Efter hver eneste samtale med Mette, har jeg oplevet en enorm groundethed i kroppen omkring nogle beslutninger eller valg, jeg skulle tage, og en ro og styrke i, at være den, jeg er. Mette har fået mig til at føle mig set og anerkendt for den, jeg er – noget, der kan være skamfuldt at sige højt bliver mødt med rummelighed og accept, der er sjældent for de fleste. Mette har en evne til at se problematikkerne fra forskellige vinkler, som jeg ikke selv har set, og det betyder, at hver samtale med Mette har givet mig både nye perspektiver og samtidig afklaring. Det har været uendeligt betydningsfuldt og af kæmpe værdi for mig, at have coachingsamtaler med Mette, og jeg vil anbefale Mette til alle.


Marie Bennike, social antropolog

E-mail

mette@reconnect-mk.dk

Sociale medier
Telefon
  • +45 28 96 45 38
Adresse
  • ReConnect
  • Kantorparken 73, stth
  • 8240 Risskov

WYSIWYG HTML Editor